ISOTRONIC 66971 Elektromos pókriasztó (30m)

ISOTRONIC 66971 Elektromos pókriasztó (30m)

Ezt a terméket egyik partnerünk sem forgalmazza. Kérjük, válasszon az alábbi termékek közül!

További termékek a kategóriából

További ISOTRONIC termékek: ISOTRONIC Rovarriasztó

MiteLess poratka elleni ultrahangos készülék Rovarriasztó 8 990 Ft MiteLess poratka elleni ultrahangos készülék ISOTRONIC Kártevő- és rovarriasztó variálható frekvenciával (55646) Rovarriasztó 5 390 Ft-tól ISOTRONIC Kártevő- és rovarriasztó variálható frekvenciával (55646) Ardes Ultrahangos szúnyogriasztó (PP1605) Rovarriasztó 5 990 Ft Ardes Ultrahangos szúnyogriasztó (PP1605) Oh My Home Elektromos szúnyogriasztó Rovarriasztó 690 Ft Oh My Home Elektromos szúnyogriasztó
Termékleírás
Típus Elektromos rovarriasztó

Hibát talált a leírásban vagy az adatlapon? Jelezze nekünk!

Pókriasztó

Kémiai anyagok nélküli működés
Hatótáv max. 30 m2
Váltakozó frekvencia
Kontroll lámpával

A pókriasztó igen magas hangjával elűzi a nem kedvelt hosszúlábú látogatókat, és visszavezeti a hasznos állatokat megszokott élőhelyükre. A kibocsátott hangjelek magasságát a késleltető kapcsoló periodikusan emeli és süllyeszti 7 és 14 kHz között. A pókok ezeket a hangokat a saját ellenségeiktől származó jelként érzékelik - és kerülik ezeket a tereket.

Gyakori kérdések - válaszok:
A készülék emberi fül számára hallható hangot ad ki? - Igen, a készülék az emberi fül számára is hallható frekvencián működik.
Háziállatokat zavarja? - Bizonyos állatok hallhatják, de tartósan nem zavarják őket (pl. : lovak, kutyák, macskák, nyulak).
Nyitott ajtóknál hatásos-e a készülék? - Az ultrahang falakról visszaverődik, de a nyitott ajtókon kijut (szűk sávban), viszont viszonylag kis hatásfokkal fogja levédeni a másik helységet.
Nyitott teraszon is használható? - Nyitott térben csökkeni fog a riasztó hatása, zárt térben tud megfelelő hatást biztosítani.
Zavarja a riasztórendszereket, vagy más elektronikus eszközöket? - Nem, a pókriasztónak semmilyen hatása nincs más elektronikai eszközökre.
Folyamatosan üzemeltethető a pókriasztó? - Igen, folyamatosan használható a készülék.

Műszaki adatok:
Alkalmas (kültérre/beltérre): Beltérre · Alkalmazás (rovarcsapda): Pók · Frekvencia: Váltakozó, 7 - 14 kHz · Funkció: Multifrekvenciás · Hatótáv: 30 m2 · Méret, hossz: 63 mm · Méret, magasság: 65 mm · Méret, szélesség: 30 mm · Szín: Fekete · Tápellátás: Hálózatról üzemeltetett · Típus (kategorizálás): Pókriasztó · Ütemtáv: Szabálytalan



Így is ismerheti: 66971 Elektromos pókriasztó 30 m, 66971Elektromospókriasztó30m, 66971 Elektro mos pókriasztó (30 m)

Galéria

Vélemények

Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.